Правила

Go down

Правила

Писане  c0lourblind- on Вто 27 Сеп 2011, 18:37

Основни правила

  - Във форума е желателно да се пише на кирилица. Ако това ви затруднява, използвайте кирилизатор. Неграмотно написани постове ще бъдат редактирани или трити по преценка на администратор или модератор.

  - Ползването на цветове в постовете ви е забранено. Това условие е с цел улеснение на потребителите и екипа ако се наложи скина/темата на форума да бъде сменена. Разполагате с всички останали опции за оформянето на постовете си (курсив, удебелен, подчертан, зачеркант шрифт и т.н.). Ограничението за размера на шрифта е между 11 и 14, като 12 е основния такъв. Възможно е администратор или модератор да редактира поста ви с както следва червен или зелен цвят. Изтриването на подобни бележки са строго забранени!

  - Неспазването на добрия тон към останалите потребители на форума, непристойно поведение и обидни материали ще бъдат наказвани само с едно предупреждение.

  - Спорове с екипа са допустими ако имате основателна причина. Във всички останали случаи е забранено да оспорвате действията ни. Ако имате проблеми свързани с форума и потребителите му се обърнете към някой от администраторите.

  - Всички профили във форума разполагат с "репутация", която можете да повишите или понижите в зависимост от качеството на публикуваните от вас материали. Под бутоните на всеки пост можете да видите плюс и минус. Когато някой гласува с плюс за ваш пост, това ви носи една точка репутация. Ако гласува с минус - съответно това ви отнема една точка. В раздел "Форумно творчество" минусът ви отнема по две точки репутация с цел да се намали спама. Такива точки обаче не получавате от раздела "Интереси и свободно време" и форумния архив.

  - Потребителското име може да се смени САМО при условие, че имате 500 точки репутация. За следваща смяна можете да се обърнете към администратор при налични 1000, 1500, 2000 и т.н. точки.

  - Рекламирането на сайтове и регистрация само и единствено с цел реклама е недопустимо. За обмяна на банери и приятелски форуми се обърнете към администратор.

  - СПАМ извън обозначените за целта теми не се толерира. За спам се считат и постове, съдържащи само емотикони и ще бъдат изтривани. Ще се трият също старите и заключени теми в раздел "На Лафче", в следствие на което е възможно да загубите определен брой постове.

  - Копирането на материали от и във форума без знанието на оригиналния им автор е строго забранено. За целта се дава нужния кредит.Потребителските профили

  - Ограничението за размера на подписите е 500х300. В това число се броят надписът и картинката. Изтриването на подписите се прави без предупреждение ако нарушават правилото.

  - Желателно е всички полета в профилите ви да бъдат попълнени, защото това улеснява останалите потребители във форума. Това включва вашето име, пол, възраст, населено място и т.н.

  - Нямате право да поискате изтриване на акаунта. Така се губят постове и теми, което не е приятно за останалите потребители. Мултиакаунтинга също е забранен.Създаването на нови теми

  - За да създадете нова тема в раздел "Форумно творчество", трябва да имате минимум 20 поста във форума. Повтарящи се и нарушаващи правилата теми се заключват или изтриват без предупреждение или обяснения от екипа. Съответният раздел е видим само за регистрирани потребители и указания и правила за ползването му ще намерите в него.

  - Тема, нарушаваща правилата, вече съществуваща или публикувана в грешен раздел ще бъде заключвана или премествана/изтривана по преценка на администратор или модератор.RPG Раздел

  - Да, Allanimes разполага с такъв раздел, но той не е видим за всички потребители с цел да не пречи на тези, които не се интересуват от него. За да получите достъп трябва да се обърнете към Drama.Queen. Ще бъдете включени в специална група потребители, за които разделът е изцяло достъпен.

  - Ще имате възможност да прочетете правилата в самия раздел веднага след като бъдете включени в групата.

  - Няма смисъл да подавате молба до администратор ако не планирате да ползвате раздела по предназначение. При записване в групата за RPG, но бездействие в съответния раздел, ще бъдете изключени от тази група и разделът отново ще стане недостъпен за вас.При трикратно нарушаване на правилата, наказанието е БАН за седмица! Не ни карайте да стигаме до крайности!

- Администраторския екип на Allanimes е в правото си да редактира и обновява правилата на форума, когато е нужно. Ще бъдете уведомявани за съответните промени.


____________________________________________
  I'm a Slytherin so your arguments are forever invalid.
avatar
c0lourblind-
Администратор

Age : 23
Groups I'm in :
Location : Gallifrey
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Reputation : 22
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите